Samsun’da gıda zehirlenmesi; 100 işçi hastaneye başvurdu!

Samsun’da 100 İşçi Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Başvurdu

Samsun’un Kavak ilçesinde bulunan bir tekstil firmasında akşam yemeğinde mantarlı tavuk sote ve makarna yiyen yaklaşık 100 işçi, evlerine döndükten sonra mide bulantısı, kusma gibi sağlık sorunları yaşadı. Durumu ağırlaşan işçiler, kendi imkanlarıyla Kavak Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

Hastaneye kaldırılan işçilerin birçoğu tedavilerinin ardından taburcu edilirken, tedavisi sürenlerin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. İşçilerin yaşadığı sağlık sorunları, yedikleri yemekten kaynaklandığı düşünülüyor.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir